Agenda Juli-Augustus

De grote vakantie staat voor de deur! Wij gaan er alleszins volop tegenaan! 

Bijgevolg ziet de agenda voor juli en augustus er lekker gevuld uit. Indien er 2 theme ups gepland zijn, kan je kiezen waarvoor je je inschrijft: er zullen 2 verschillende lessen op hetzelfde moment gegeven worden. Sommige onderwerpen laten we terugkeren zodat we jullie na enkele weken kunnen bijsturen indien jullie wensen terug te komen.

De agenda: 

 • Back to basics : start op 18 juli
 • Wandelmaatjes zonder Praatjes: Annelies de Paep, hondencoach bij Wablaf en “Flink! vrije leerschool” komt een workshop geven (deel 1 op 7 juli en deel 2 op 14 juli) specifiek voor honden en baasjes die problemen hebben met aangelijnde confrontaties met andere honden, auto’s, fietsers, … De plaatsen met hond zijn intussen volzet, maar het is nog steeds mogelijk als observator (zonder hond) deel te nemen aan de lezing en wandelingen.
 • Theme up
  • 27/6:
   • theme up 1: Aan de voet
   • theme up 2: Niet opspringen
  • 11/7
   • theme up 1: Onderbreking (af liggen tijdens het rennen)
  • 18/7
   • theme up 1: Aan de voet
   • theme up 2: Omgaan met prikkels
  • 25/7
   • theme up 1: Apporteren
  • 1/8
   • theme up 1: Niet opspringen
  • 8/8
   • theme up 1: Aan de voet
   • theme up 2: Zit, lig, sta!
  • 22/8
   • theme up 1: Apporteren
   • theme up 2: Kom hier!

Inschrijven kan zoals steeds via info@canisoptimus.be!