Nieuwsbrief November

Op 10 november organiseert Canis Optimus zijn eerste pannenkoekenbak! U bent welkom van 12u tot 21u in Hof Ten Blote, Steenweg naar Alsemberg 919 . Kaarten zijn nog verkrijgbaar in de kantine of bij iemand van het bestuur of de instructeurs!

Op 14 november gaat de laatste start to dog van het jaar van start! Hierin gaan we de nodige handvaten aanreiken zodat jullie zelf efficiënt de je hondje zaken kunnen aanleren. We beginnen bij zitten, liggen, hierkomen, voedselweigeren  en het negeren van andere honden.

Op 14 november start er ook een Theme Up bootcamp “onderbreking”. Bij deze reeks van 3 lessen gaan we leren van je hondje te laten liggen ook als hij reeds achter een andere prikkel aanloopt, handig voor tijdens de wandelingen!

Springt je hond op als er bezoek komt? Geen probleem! op 5 december start er een Theme up bootcamp van 3 lessen waarin we hier samen op werken!

in 2019 organiseren we ook een workshop Treibball! In Treibball gaat Debbie Vercammen van Pawprints jullie begeleiden in 5 lessen in jullie eerste stappen in deze sport. Bij Treibball moeten er een aantal grote rubberen ballen langs een parcours of in de juiste volgorde vooruitgeduwd worden door de hond.

Inschrijven of meer info kan altijd via info@canisoptimus.be