Vicky Daminet

Als kind droomde ik er al lang van om de trotse eigenaar te worden van een hondje. Op mijn 14e verjaardag was het dan zo ver; een enveloppe met een foto van Blitz, mijn eerste Sheltie. Zo blij en gemotiveerd dat ik was, zo enthousiast ging ik ook telkens naar de hondenschool. We doorliepen het klassieke gehoorzaamheidstraject en waagden ook onze eerste stapjes in behendigheid.

Al snel werd behendigheid meer een passie dan een hobby en daaruit volgde Sue; een pittige, vinnige Border Collie. Maar Sue bleek al gauw een heethoofd te zijn. Ik kon in het klassieke traject heel moeilijk om met haar overprikkeldheid. Uiteindelijk kwamen Sue en ik terecht in een workshop ‘Control Unleashed’ die ons meer inzicht gaf in elkaar en die onze samenwerking een heerlijke boost gaf. Nog elke dag zorgt zij ervoor dat mijn blik ruimer wordt, mijn kennis breder en mijn verwachtingen anders.

Naast deze intense samenwerking, kan je me ook vaak achter een fototoestel vinden, met Blitz en Sue natuurlijk vaak als proefmodellen!