Back To Basics

Dit is de module waarin iedereen start, van pups tot oudere honden. In de praktijklessen wordt er individueel of met 2 hondjes tegelijk gewerkt waardoor we de de lessen steeds aanpassen aan het kunnen van de hondjes.

We leggen de basisprincipes van de hondentraining uit en laten u proeven van de Canis Optimus – filosofie. Gedurende 1 avond theorie krijgt u van ons een duidelijk beeld over de cognitie van de hond en hoe wij daar als geleider mee kunnen omgaan. We bespreken zaken zoals natuurlijk gedrag en communicatie, stress, vermoeidheid, basisnoden van de hond, socialisatie, verschillende trainingsmethodes, …

Om u ook reeds aan de slag te zetten, bieden wij in deze module 2 praktijklessen aan. We gaan onze theorie omzetten in de praktijk: kijken naar lichaamstaal, werking en verwerking van stress, voldoen van basisnoden tot de verschillende leerprincipes. We gaan nog geen gehoorzaamheidsoefeningen doen, maar leggen de fundering om je hondje te begrijpen om later stevige stappen vooruit te kunnen nemen.

De praktijk wordt gegeven in groepjes van 3, 1 les wordt op de club gegeven, een andere op locatie.

Inhoud: 1 theorieles van 2.5 uur , 2 praktijklessen in groepjes van 3

Maximum 9 personen.

Prijs: 65€