Workshop wandelmaatjes zonder praatjes

 

 

Op 7 en 14 juli komt Annelies de Paep, hondencoach bij Wablaf en « Flink!, Vrije leefschool » een workshop « Wandelmaatjes zo
nder praatjes » geven. Annelies heeft jarenlange ervaring als hondencoach en heeft een passie voor het verhaal dat schuil gaat achter de honden en mensen. Vanuit dit perspectief gaat Annelies samen met jullie op pad!
 
Je zal ontdekken hoe zij associatie- en gewenningstechnieken inzet bij de opvoeding van honden. De workshop is dan ook gericht op mensen die problemen ondervinden tijdens aangelijnde confrontaties op wandelingen met o.a. andere honden, wandelaars, joggers, fietsers, auto’s, …
 
Annelies geeft geen gehoorzaamheidstraining en voedt honden op vanuit de beleving dat wanneer we onze hond de juiste kaders bieden, zij ook betere keuzes kunnen maken en uit eigen motivatie beter leren omgaan met verscheidene prikkels in onze leefwereld. Ze kijkt naar de achterliggende emoties die het gedrag van honden stimuleren en zet de begeleider hiermee dan aan het werk.
 
Terug ontspannen wandelen? Dat kan, als je begripvol samen op stap gaat!
 
Deze workshop zal bestaan uit
7 Juli: introducerende lezing waarin Annelies je meeneemt in haar filosofie. Aansluitend verplaatsen we ons naar bosomgeving om daar theorie om te zetten in praktijk.
14 Juli: Vervolgsessie in een stedelijke omgeving.
 
Deelnemen met hond:
Lezing (1,5u) + 2 wandelingen met hond ( 2x 1u) : 60€
Deelnemen als observator:
lezing (1,5u) + 2x observatie zonder hond (2x 1u): 25€
 
inschrijven enkel via info@canisoptimus.be !